Heeft oog voor u

Woonzorgcentrum Doniahiem viert 40-jarig jubileum met feestweek

Doniahiem vierde onlangs haar 40-jarig jubileum met een week vol feestelijkheden. De festiviteiten begonnen op maandag 13 mei met een toespraak van directeur-bestuurder John van Arnhem, gecombineerd met koffie en gebak. In het midden van de week werden de vrijwilligers gehuldigd. Een mooi en speciaal hoogtepunt van de week. De vrijwilligers werden in het zonnetje gezet met een muzikale bingo, een activiteit die door iedereen werd gewaardeerd. 

High tea en accordeonmuziek voor alle bewoners
Donderdag 16 mei stond in het teken van een feestelijke High Tea voor alle bewoners. Vrijwilligers en medewerkers hadden zich voor de gelegenheid in bloemetjesjurken en hoedjes gestoken, wat zorgde voor een vrolijke en typisch Engelse sfeer. De grote zaal was gevuld met de gezellige klanken van Jan Venema’s accordeonmuziek, terwijl bewoners genoten van thee en diverse traditionele lekkernijen. Ook bewoners die in hun eigen kamer verbleven, werden niet vergeten. Zij kregen heerlijke hapjes in hun appartement bezorgd. 

Feestelijke reünie voor medewerkers
Een ander hoogtepunt van de week was de reünie op vrijdag 17 mei, waar ongeveer tachtig (oud)medewerkers van Doniahiem samenkwamen. Het werd een feestelijk samenzijn waarbij oude herinneringen werden opgehaald. De aanwezigen genoten van hapjes en drankjes en konden een tentoonstelling bekijken van oude foto’s, artikelen uit De Zakenman en uniformen die door de jaren heen gedragen zijn. Een rondleiding door het gebouw gaf een inkijkje in de ontwikkelingen die Doniahiem heeft doorgemaakt. 

Voorjaarsmarkt
De feestweek werd in het weekend afgesloten met een gezellige voorjaarsmarkt. De zon scheen volop, wat de dag extra feestelijk maakte. Bezoekers konden buiten genieten van een kopje koffie of poffertjes, terwijl ze bij diverse kraampjes een kijkje konden nemen. 

De feestweek van Doniahiem was dankzij de inzet van vrijwilligers, medewerkers en de enthousiaste deelname van bewoners en bezoekers een groot succes. Doniahiem kijkt terug op een onvergetelijke viering van het 40-jarig jubileum! 

Foto Thewes Hoekstra
Foto Thewes Hoekstra
Foto Thewes Hoekstra

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw