Regio Sint Nicolaasga

Als u in uw eigen omgeving wilt en kunt blijven wonen maar daar wel ondersteuning bij wenst kunt u terecht bij Hof en Hiem Thuiszorg. Of u nu 24 uren per dag zorg nodig heeft of lichte ondersteuning bij dagelijkse taken; wij zijn er voor u. Samen met u, uw familie en eventueel vrienden inventariseren we welke zorg of ondersteuning er bij u past. Uw zelfredzaamheid staat voorop. We kijken samen waar wij kunnen inspringen.

Passende zorg

We werken samen met huisartsen, specialisten, sociale wijkteams en ziekenhuizen. Hierdoor bieden wij u zeven dagen per week, dag en nacht, passende zorg en kunnen wij u goed van dienst zijn.

We begeleiden u onder meer bij:

  • opstaan en naar bed gaan
  • wassen en douchen
  • aan- en uitkleden
  • op tijd innemen van medicijnen of uitvoeren van injecties
  • herstellen na een operatie

Ook voor verpleging, individuele begeleiding, hulp in de huishouding, vakantiezorg, personenalarmering en Tafeltje Dekje kunt u bij ons terecht.

Personenalarmering

Het is prettig om te weten dat hulp altijd dichtbij is. Ook als u in een situatie komt waarbij u niet gemakkelijk iemand kunt bellen. Daarom bieden wij personenalarmering. Met een mobiele knop die u bij u draagt kunt u elk moment alarm geven. Dan is er snel iemand bij u.

Vertrouwde gezichten

Onze wijkverpleegkundigen zijn Ria de Nekker en Esther Bron. Eén van hen is uw eerste aanspreekpunt als u voor het eerst in contact komt met Hof en Hiem Thuiszorg. Onze thuiszorgteams bestaan uit verzorgenden en verpleegkundigen. Omdat we met kleine teams werken krijgt u vaste medewerkers over de vloer. Die zekerheid van vertrouwde gezichten geeft houvast en een gerust gevoel.

Wilt u meer weten?

We helpen u graag met vragen over thuiszorg in Sint Nicolaasga en omgeving.

Hof en Hiem Thuiszorg team Sint Nicolaasga
Molewei 6
8521 KD Sint Nicolaasga
06 – 54 34 00 66 (7.00 – 23.00 uur)
06 – 52 67 53 68 (23.00 – 7.00 uur)
thuiszorgsintnyk@hofenhiem.nl