Heeft oog voor jouw werkplezier

Werken en leren

Jij ziet jouw medemens

Je wilt wezenlijk iets voor iemand betekenen. Je wilt contact met anderen maken en hen oprechte aandacht geven. Mensen ondersteunen doe jij graag. In het bijzonder voel jij affiniteit met ouderen. Je ziet hen! Wat kan nog wel? Dat is jouw motto. Al gaat het niet meer zo gemakkelijk als vroeger, jij helpt ouderen zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven. Dit is waarom Zorggroep Hof en Hiem bestaat.

Wij zien jou!

Wij zien ouderen, gaan naast hen staan en luisteren naar wat zij nodig hebben. Om dat te kunnen realiseren zorgen wij ook goed voor jou. Hier weten we wie jij bent. Wij zien jou! Vertel ons wat jij nodig hebt om jouw werk goed te doen. Wij zijn open en betrokken. Zo kun je ons goed leren kennen en wij jou. Samen maken we afspraken die passen bij jouw persoonlijke situatie of leeftijdsfase. Wij geloven erin dat je daardoor de zorg en aandacht kunt geven aan onze ouderen die zij verdienen.

De juiste plek voor jou

Wie ben jij? Waarvan maakt jouw hart een sprongetje? Dat willen we graag weten om erachter te komen waar jouw talenten en ambities liggen. Op deze manier kunnen we samen ontdekken waar jij het meest blij van wordt. Pas je goed in een bepaalde regio en is dit binnen de thuiszorg, kleinschalig wonen of woonzorg? Of misschien een combinatie daarvan.

Hof en Hiem als werkgever

Als je bij Hof en Hiem werkt dan kun je rekenen op een flexibele en betrouwbare werkgever die uitdaging biedt. Wat Zorggroep Hof en Hiem kenmerkt zijn de korte lijnen. We kennen elkaar en kunnen daardoor direct schakelen. We werken iedere dag aan optimalisatie van zorg en de processen daaromheen zodat alle mogelijke tijd en aandacht naar onze ouderen gaat. Je krijgt het vertrouwen om met jouw kennis en kunde het beste te doen voor ouderen binnen je professionele verantwoordelijkheid. Als medewerker krijg je volop gelegenheid je te ontwikkelen met vakgerichte opleidingen en trainingen. We hebben zelfs onze eigen Hof en Hiem Academie! Heb je een visie op een bepaald onderwerp? Dat waarderen we enorm! Word lid van de Verpleegkundigen en Verzorgenden Adviesraad (VVAR) of neem deel aan werkgroepen, commissies en diverse overlegvormen.

De organisatie

Zorggroep Hof en Hiem is een stabiele, vooruitstrevende organisatie die zorg en hulp biedt in vier woonzorgcentra, in vier kleinschalige woonvormen in de thuissituatie in de gemeente De Fryske Marren en Sneek. Hof en Hiem staat letterlijk en figuurlijk midden in de leefgemeenschap en maakt daar graag deel van uit. Lees meer over onze organisatie op de pagina Over ons.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb jij een nieuwe laptop of tablet nodig voor thuis? Of misschien plannen om een nieuwe fiets aan te schaffen? Als medewerker van Hof en Hiem kun je gebruikmaken van verschillende (fiscaal) voordelige regelingen.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw