Regio Joure

Als u in uw eigen omgeving wilt en kunt blijven wonen maar daar wel ondersteuning bij wenst kunt u terecht bij Hof en Hiem Thuiszorg. Of u nu 24 uren per dag zorg nodig heeft of lichte ondersteuning bij dagelijkse taken; wij zijn er voor u. Samen met u, uw familie en eventueel vrienden inventariseren we welke zorg of ondersteuning bij u past. Uw zelfredzaamheid staat voorop. We kijken samen waar wij kunnen inspringen.

Passende zorg

We werken samen met huisartsen, specialisten, sociale wijkteams en ziekenhuizen. Hierdoor bieden wij u zeven dagen per week, dag en nacht, passende zorg en kunnen wij u goed van dienst zijn.

We begeleiden u onder meer bij:

  • opstaan en naar bed gaan
  • wassen en douchen
  • aan- en uitkleden
  • op tijd innemen van medicijnen of uitvoeren van injecties
  • herstellen na een operatie

Ook voor verpleging, individuele begeleiding, hulp in de huishouding, vakantiezorg, personenalarmering en Tafeltje Dekje kunt u bij ons terecht.

Personenalarmering

Het is prettig om te weten dat hulp altijd dichtbij is. Ook als u in een situatie komt waarbij u niet gemakkelijk iemand kunt bellen. Daarom bieden wij personenalarmering. Met een mobiele knop die u bij u draagt kunt elk moment alarm geven. Dan is er snel iemand bij u.

Vertrouwde gezichten

Onze wijkverpleegkundigen zijn Janke de Vries en Henny van der Kooi. Zij zijn uw eerste aanspreekpunt als u voor het eerst in contact komt met Hof en Hiem Thuiszorg. Ons thuiszorgteam bestaat uit verzorgenden en verpleegkundigen. Omdat we met een klein team werken krijgt u vaste medewerkers over de vloer. Die zekerheid van vertrouwde gezichten geeft houvast en een gerust gevoel.

Wilt u meer weten?

We helpen u graag met vragen over thuiszorg in Joure en omgeving.

Hof en Hiem Thuiszorg team Joure
Sluisdijk 30-5
8501 BZ Joure
06 - 46 10 38 96 (7.00 - 23.00 uur)
0513 - 41 25 69 (23.00 - 7.00 uur)
thuiszorgjoure@hofenhiem.nl