Heeft oog voor uw woonplezier

Suderigge

Wanneer u woonzorgcentrum Suderigge binnenstapt merkt u direct de unieke sfeer van het vissersdorp Lemmer. Wonen in Suderigge is wonen in Lemmer mét extra zorg en aandacht. Als u zin heeft in een kopje koffie buiten de deur of een boodschapje wilt doen is dit altijd binnen handbereik. Door de mooie ligging van Suderigge bezoekt u binnen een aantal minuten zo het centrum van Lemmer. Niet alleen bewoners zijn graag in Suderigge; ook senioren uit de aanleunwoningen zijn er vaak te vinden. Voor een kop koffie bijvoorbeeld. Of om deel te nemen aan een activiteit uit het uitgebreide activiteitenprogramma.

Thuis voelen

Wonen staat in Suderigge voorop. We vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt. Samen met uw naasten zorgen wij ervoor dat u het fijn heeft in Suderigge. Het woonzorgcentrum heeft 72 appartementen. Het appartement waar u woont kunt u naar eigen wens en smaak inrichten. Alle appartementen hebben een woon-/slaapkamer, keuken en badkamer met wastafel, douche en toilet. De grote zaal op de benedenverdieping is de plek waar dagelijks maaltijden worden verzorgd en waar u andere bewoners kunt ontmoeten.

Maaltijden uit eigen keuken

Iedere dag kookt de keukenbrigade een lekkere en gezonde maaltijd vanuit de eigen keuken van Suderigge. Deze warme maaltijd bereiden zij met liefde voor u als bewoner van Suderigge of inwoner van Lemmer en omstreken. Lees meer over de maaltijdservice van Hof en Hiem: informatie maaltijdservice.

Activiteiten

Er is een uitgebreid en gevarieerd activiteitenaanbod, afgestemd op uw wensen en behoeften. U kiest zelf of u deelneemt aan de activiteiten en hoe vaak. Naast deze activiteiten kunt u als bewoner maar ook als bewoner van een aanleunwoning ‘Het Kafee’ bezoeken voor een praatje, een activiteit zoals bewegen op muziek en/of een broodmaaltijd. Iedere dag van de week bent u welkom tussen 15.00 uur en 20.00 uur.

Faciliteiten

De mogelijkheden in Suderigge maakt dat het plezierig wonen is. U hoeft eigenlijk de deur niet uit als u dat niet wilt want alles is zoveel mogelijk in huis. De faciliteiten die we binnen Suderigge bieden:

  • Seniorenrestaurant met eigen keuken
  • Bar
  • Kapsalon
  • Pedicure
  • Winkeltje

Aanleunwoningen Suderigge

Als het wonen in de buurt van Suderigge u een veilig gevoel geeft kunt u in één van de zeventien aanleunwoningen komen wonen. Het appartementencomplex grenst aan het woonzorgcentrum en heeft zelfs een directe verbinding. Hierdoor woont u zelfstandig met de faciliteiten van Suderigge op steenworp afstand. Het is, binnen bepaalde omstandigheden, zelfs mogelijk om in deze woningen de zorg te ontvangen die u ook in het woonzorgcentrum zou krijgen. Bekijk de mogelijkheden van het Volledig Pakket Thuis van Hof en Hiem Thuiszorg. Lees meer informatie over het huren van een aanleunwoning nabij Suderigge.