Heeft oog voor jouw werkplezier

Stage

Al het geleerde in de praktijk brengen en vlieguren maken. De werkervaring die je opdoet tijdens je stage kun je straks gebruiken om te floreren in je vak. Bij Zorggroep Hof en Hiem is veel aandacht voor leren en ontwikkelen. Je bent bij ons op de goede plek voor een stage in de ouderenzorg. Bij ons krijg je de ruimte om te groeien in je kennis en kunde. We zijn actief betrokken bij je stage-leerdoelen en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Werkervaring op doen in de thuiszorg, de woonzorg of juist in de ondersteunende functies, wat past bij jou? Je kunt op al onze locaties en binnen de thuiszorg stagelopen. Er zijn mogelijkheden voor:

  • stage verzorgende IG/maatschappelijk verzorgende IG
  • stage verpleegkundige opleiding (mbo-V en hbo-V)
  • stage dienstverlening met profiel Helpende Zorg en Welzijn
  • stage medewerker maatschappelijk zorg
  • stage administratieve, HR, communicatie, ICT secretariële en financiële opleidingen

Goede stagebegeleiding

Tijdens de stage werk je samen met gediplomeerde collega’s en word je begeleid door een werkbegeleider en praktijkopleider. We hechten veel waarde aan jouw toekomst en maken dan ook echt tijd vrij om jou te helpen. Hof en Hiem is door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend als leerbedrijf voor diverse opleidingen. Dit betekent dat we voldoen aan de kwalitatieve eisen voor het bieden van stageplaatsen.

Stageplaatsen

Voor het aanbieden van stageplaatsen werken we samen met verschillende scholen uit de regio. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor stageplaatsen op dit moment dan kun je contact opnemen met de praktijkopleiders van onze locaties.

Bijbaan in de ouderenzorg

Hoe mooi is het wanneer je een bijbaan hebt die aansluit op de opleiding waar je mee bezig bent. Volg je een zorgopleiding of loop je stage bij Hof en Hiem, dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden van een bijbaan.