Thuiszorg Parkflat Sneek

In de Parkflat Stadsfenne in Sneek kunt u rekenen op zorg en begeleiding van Hof en Hiem Thuiszorg. Of u nu 24 uren per dag zorg nodig heeft of lichte ondersteuning bij dagelijkse taken; wij zijn er voor u. Samen met u, uw familie en eventueel vrienden inventariseren we welke zorg of ondersteuning er bij u past. Uw zelfredzaamheid staat voorop. We kijken samen waar wij kunnen inspringen.

Passende zorg

We werken samen met huisartsen, specialisten, sociale wijkteams en ziekenhuizen. Hierdoor bieden wij u zeven dagen per week, dag en nacht, passende zorg en kunnen wij u goed van dienst zijn.

We begeleiden u onder meer bij:

  • opstaan en naar bed gaan
  • wassen en douchen
  • aan- en uitkleden
  • op tijd innemen van medicijnen of uitvoeren van injecties
  • herstellen na een operatie

Ook voor individuele begeleiding, hulp in de huishouding, het aanvragen voor een indicatie voor dagbesteding en meer kunt u bij ons terecht.

Volledig Pakket Thuis

Als u het liefst een leven lang thuis wilt blijven wonen dan kunnen we samen met u onderzoeken of we verpleeghuiszorg bij u thuis kunnen bieden. Een verhuizing naar een woonzorgcentrum of verpleeghuis is niet meer altijd nodig. Met het Volledig Pakket Thuis kunnen we de juiste zorg naar u toe brengen. Het zorgteam van Parkflat Stadsfenne biedt u alle zorg en faciliteiten zoals u die normaal gesproken in een woonzorgcentrum of verpleeghuis zou krijgen. Denkt u hierbij aan alle maaltijden, dagbesteding, huishoudelijk hulp en activiteiten.

Personenalarmering

In de Parkflat Stadsfenne is hulp altijd dichtbij. U kunt gebruik maken van personenalarmering. Met een mobiele knop die u bij u draagt kunt elk moment een zorgmedewerker oproepen als dat nodig is. Er komt dan snel iemand bij u om u te helpen.

Vertrouwde gezichten

Onze wijkverpleegkundige is Akkelien Adema. Zij is uw eerste aanspreekpunt als u voor het eerst in contact komt met Hof en Hiem Thuiszorg. U kunt bij haar terecht voor vragen over gezond ouder worden en uw behoeften om fijn in uw eigen huis te blijven wonen. Ons thuiszorgteam bestaat uit verzorgenden en verpleegkundigen. Omdat we met een klein team werken krijgt u vaste medewerkers over de vloer. Die zekerheid van vertrouwde gezichten geeft houvast en een gerust gevoel.

Wilt u meer weten?

We helpen u graag met vragen over thuiszorg in Parkflat Stadsfenne in Sneek.

Hof en Hiem Thuiszorg Parkflat Sneek
Dekamalaan 17
8607 DN Sneek
0515 – 43 74 37 telefoonnummer (24 uren per dag)
thuiszorgsneek@hofenhiem.nl