Heeft oog voor u

Cliënt­vertrouwens­persoon

Een goed en tevreden gevoel is fijn en ook belangrijk. Merkt u dat dit niet het geval is door een bepaalde ervaring met de zorg of diensten van Zorggroep Hof en Hiem? Dan vinden we het van belang dat u gehoord wordt. Ook als u iets ervaart waar u het niet helemaal mee eens bent of waarover u een klacht heeft willen we dat graag bespreekbaar maken. U kunt een beroep doen op een onafhankelijk cliëntenvertrouwenspersoon.

Cliëntenvertrouwenspersoon

Bij Zorggroep Hof en Hiem is Tannie Peters onafhankelijk cliëntenvertrouwenspersoon. Zij werkt voor Zorgbelang Fryslân. U kunt met Tannie contact opnemen om u bij te staan en met u mee te denken omtrent zorgvragen en zaken waar u minder tevreden over bent. Denk aan onvrede over uw woonsituatie, een vervelende ervaring of financiële vragen. Tannie kan u helpen om vragen te beantwoorden en om mee te denken over hoe uw probleem zo goed mogelijk kan worden opgelost. Ook voor een luisterend oor kunt u haar gerust benaderen. Ze is te bereiken via het telefoonnummer 06 – 393 474 54 of via het mailadres peters@zorgbelang-fryslan.nl.

Cliëntenvertrouwenspersoon Wet Zorg en Dwang

Wanneer u onvrijwillige zorg ontvangt volgens de Wet Zorg en Dwang (Wzd) dan heeft u recht op ondersteuning van een cliëntenvertrouwenspersoon Wzd. Sippie Stoelwinder is onafhankelijk cliëntenvertrouwenspersoon van Quasir en is er om u te helpen bij alle vragen en klachten over zorg waar u zich tegen verzet. Dit kan over van alles gaan. Over uw verzorging, verpleging of behandeling. Bijvoorbeeld medicijnen of een dieet dat u wordt voorgeschreven. Onvrijwillige zorg gaat ook over dingen die u wilt maar niet mogen.

Cliëntenvertrouwenspersoon Sippie Stoelwinder komt ook regelmatig langs op onze locaties om in gesprek te gaan met bewoners en familie. U kunt haar bereiken op de telefoonnummers 06 – 82 04 43 53 of 085 – 4874012 (algemeen nummer) of via het mailadres SippieStoelwinder@quasir.nl.