Regio Balk

Als u in uw eigen omgeving wilt en kunt blijven wonen maar daar wel ondersteuning bij wenst, kunt u terecht bij Hof en Hiem Thuiszorg. Of u nu 24 uren per dag zorg nodig heeft of lichte ondersteuning bij dagelijkse taken; wij zijn er voor u. Samen met u, uw familie en eventueel vrienden inventariseren we welke zorg of ondersteuning bij u past. Dat u goed voor uzelf kunt zorgen staat voorop. We kijken samen waar wij kunnen inspringen.

Passende zorg

We werken samen met huisartsen, specialisten, sociale wijkteams en ziekenhuizen. Hierdoor bieden wij u zeven dagen per week, dag en nacht, passende zorg en kunnen wij u goed van dienst zijn.

We begeleiden u onder meer bij:

  • opstaan en naar bed gaan
  • wassen en douchen
  • aan- en uitkleden
  • op tijd innemen van medicijnen of uitvoeren van injecties
  • herstellen na een operatie

Ook voor verpleging, individuele begeleiding, hulp in de huishouding, vakantiezorg, personenalarmering en Tafeltje Dekje kunt u bij ons terecht.

Personenalarmering

Het is prettig om te weten dat hulp altijd dichtbij is. Ook als u in een situatie komt waarbij u niet gemakkelijk iemand kunt bellen. Daarom bieden wij personenalarmering. Met een mobiele knop die u bij u draagt kunt elk moment alarm geven. Dan is er snel iemand bij u.

Vertrouwde gezichten

Onze wijkverpleegkundige is Miranda Visser. Zij is uw eerste aanspreekpunt als u voor het eerst in contact komt met Hof en Hiem Thuiszorg. Onze thuiszorgteams bestaan uit verzorgenden en verpleegkundigen. Omdat we met kleine teams werken krijgt u vaste medewerkers over de vloer. Die zekerheid van vertrouwde gezichten geeft houvast en een gerust gevoel.

Wilt u meer weten?

We helpen u graag met vragen over thuiszorg in Balk en omgeving.

Hof en Hiem Thuiszorg team Balk
Herman Gorterstraat 5d
8561 BR Balk
06 - 46 10 37 52 (7.30 - 16.00 uur)
0514 - 60 88 00 (16.00 - 7.30 uur)
thuiszorgbalk@hofenhiem.nl