Heeft oog voor u

Zorggroep Hof en Hiem lanceert nieuwe website

Vandaag, op woensdag 17 mei, lanceert Zorggroep Hof en Hiem haar nieuwe website. Er is hard gewerkt om dit te realiseren. Van creatieve sessies tot het schrijven van webteksten, het is allemaal aan bod gekomen. We kijken terug op een mooi project dat ervoor heeft gezorgd dat we vandaag met trots onze nieuwe website lanceren. 

Alles staat in het thema oog voor jou. Het hebben van persoonlijke aandacht voor de bewoners, cliënten en medewerkers en daar letterlijk de focus op leggen. Luisteren en aandacht hebben voor datgeen wat onze doelgroepen echt nodig hebben. Informatie overbrengen die aansluit bij de vraag die ze hebben, oftewel een vraaggerichte website. Daarnaast hebben we de toegankelijkheid vergroot, zodat onze websitebezoekers gemakkelijker de juiste informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Bovendien hebben we nieuwe functies en hulpmiddelen toegevoegd om de bezoekers beter van dienst te zijn.  

We willen dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan de realisatie van onze nieuwe website, waaronder onze werkgroep, klankbordgroep, ontwerpers, ontwikkelaars, schrijvers en testers. We zijn dankbaar voor hun harde werk en toewijding om dit project tot een succes te maken.  

Als u vragen of feedback heeft, neem dan gerust contact met ons op door op de link te klikken.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw