Werken bij ons

Zorggroep Hof en Hiem is een stabiele, vooruitstrevende organisatie die zorg en hulp biedt in de thuissituatie, in vier woonzorgcentra en in kleinschalige woonvormen in De Fryske Marren. Hof en Hiem staat letterlijk en figuurlijk midden in de leefgemeenschap en maakt daar graag deel van uit. Wij werken vanuit onze kernwaarden vertrouwd, dichtbij, samen en hartelijk.

Zorg is mensenwerk

Voor het bieden van uitstekende ouderenzorg zijn de medewerkers en vrijwilligers van Hof en Hiem van onschatbare waarde. Wij kunnen onze cliënten alleen een uitstekend zorg- en woonklimaat bieden met gemotiveerde, professionele en gekwalificeerde medewerkers. Logisch dat we ook goed voor onze medewerkers willen zorgen.

Aantrekkelijke werkgever

Hof en Hiem heeft een flexibel, uitdagend, betrouwbaar en veilig werkklimaat. Als medewerker krijg je volop gelegenheid je te ontwikkelen met vakgerichte opleidingen en trainingen. Ook stimuleren we inspraak van medewerkers via werkgroepen, commissies en diverse overlegvormen. Belangrijk in ons personeelsbeleid is dat we rekening houden met de verschillende leeftijdsfasen van onze medewerkers.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden van Hof en Hiem bieden de nodige flexibiliteit. Via het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) kun je als medewerker gebruikmaken van verschillende (fiscaal) voordelige regelingen, zoals collectieve verzekeringen met korting. Verder is er bijvoorbeeld een sportschool-, fiets- en computer- of tabletregeling en de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen of het sparen voor vrije tijd.

Snel naar: vacatures

Dat maakt mijn dag!
“Tien jaar lang werkte ik in de detailhandel en was toe aan een nieuwe uitdaging. Zodoende heb ik gesolliciteerd bij de Inservice-opleiding van Hof en Hiem. Ik ben heel erg blij dat ik die keuze heb gemaakt. Elke dag is anders en alle bewoners zijn verschillend. Ze zijn zo dankbaar voor wat jij voor ze doet. Dat maakt mijn dag!”
Medewerker Talma Hiem