Werken bij ons

Zorggroep Hof en Hiem is een stabiele, vooruitstrevende organisatie die zorg en hulp biedt in de thuissituatie, in vier woonzorgcentra en in kleinschalige woonvormen in De Fryske Marren en Sneek. Hof en Hiem staat letterlijk en figuurlijk midden in de leefgemeenschap en maakt daar graag deel van uit. Lees meer over onze organisatie op de pagina Over ons. 

Zorg is mensenwerk
Voor het bieden van uitstekende ouderenzorg zijn de medewerkers en vrijwilligers van Hof en Hiem van onschatbare waarde. Wij kunnen onze cliënten alleen een uitstekend zorg- en woonklimaat bieden met gemotiveerde, professionele en gekwalificeerde medewerkers. Logisch dat we ook goed voor onze medewerkers willen zorgen. 

Aantrekkelijke werkgever
Hof en Hiem heeft een flexibel, uitdagend, betrouwbaar en veilig werkklimaat. Als medewerker krijg je volop gelegenheid je te ontwikkelen met vakgerichte opleidingen en trainingen. Ook stimuleren we inspraak van medewerkers via werkgroepen, commissies en diverse overlegvormen. Belangrijk in ons personeelsbeleid is dat we rekening houden met de verschillende leeftijdsfasen van onze medewerkers. 

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden van Hof en Hiem bieden de nodige flexibiliteit. Via het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) kun je als medewerker gebruikmaken van verschillende (fiscaal) voordelige regelingen, zoals collectieve verzekeringen met korting. Verder is er bijvoorbeeld een sportschool-, fiets- en computer- of tabletregeling en de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen of het sparen voor vrije tijd. 

Verklaring omtrent gedrag (VOG)
Als je bij ons komt werken, dan vragen wij je om een Verklaring omtrent Gedrag (VOG). Dit zijn wij vanuit de wet- en regelgeving verplicht. Wanneer je in dienst komt bij Zorggroep Hof en Hiem, dan ontvang je tijdens het indiensttredingsproces het verzoek tot het digitaal aanvragen van een VOG via Justis. Deze kosten worden vergoed door Zorggroep Hof en Hiem. 

Wil je meer weten over een VOG? Kijk dan op de website van de rijksoverheid. 

Open sollicitatie
Ben je enthousiast over onze organisatie? Stuur ons gerust je open sollicitatie. Wie weet kunnen we in de toekomst iets voor elkaar betekenen. 

Vind bij ons je nieuwe baan in de zorg. Als wijkverpleegkundige, verpleegkundige, verzorgende IG of in de voedingsdienst, huishouding of op kantoor. Klik hier voor onze vacatures. Of zoek je een stage of werk- en leerplek? Wij bieden je volop kansen!

 

Dat maakt mijn dag!
“Tien jaar lang werkte ik in de detailhandel en was toe aan een nieuwe uitdaging. Zodoende heb ik gesolliciteerd bij de Inservice-opleiding van Hof en Hiem. Ik ben heel erg blij dat ik die keuze heb gemaakt. Elke dag is anders en alle bewoners zijn verschillend. Ze zijn zo dankbaar voor wat jij voor ze doet. Dat maakt mijn dag!”
Medewerker Talma Hiem