Talma Hiem

Woonzorgcentrum Talma Hiem in Balk is als een warme deken om u heen. U voelt het gelijk als u binnenstapt. De vrolijke kleuren zijn kenmerkend voor dit veelzijdige woonzorgcentrum. En kleurrijk zijn ook de bewoners en de medewerkers. Talma Hiem ‘bruist’ is een uitdrukking die zeker waargemaakt wordt.

Volop activiteiten

Naast een fijne woonomgeving is Talma Hiem ook een centrum waar bewoners uit de wijk graag langskomen. Het is de spil in de wijk, een ontmoetingsplek voor jong en oud. Mogelijkheden voor de omringende gemeenschap om activiteiten te organiseren zijn er dan ook volop. En van die mogelijkheden wordt uitbundig gebruikgemaakt. Bijvoorbeeld door biljartliefhebbers en het koor. Kortom, een fijne plek waar service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan en waar van alles te beleven valt.

Een hapje mee-eten?

Kom gerust eens gezellig eten in ons prachtige restaurant. Bewoners en senioren uit de omgeving kunnen hier iedere dag in een mooie ambiance genieten van een lekkere maaltijd, bereid door onze eigen koks. Samen eten is gezellig en vaak méér dan alleen genieten van de maaltijd.
Talma Hiem heeft circa 75 bewoners. Dichtbij het woonzorgcentrum staat een appartementengebouw met 50 aanleunwoningen waar ouderen zelfstandig van het leven kunnen genieten.

Visdag in het restaurant
”Ook al ben ik 90 jaar, ik kook nog altijd zelf. Maar op vrijdag eet ik in het restaurant van Talma Hiem want dan is het visdag. Een visje bak je niet zo snel voor jezelf. De koks van Talma Hiem doen dat uitstekend. Dus dat laat ik mij lekker smaken!”
bewoner aanleunwoningen Talma Hiem

Faciliteiten

  • kapsalon
  • pedicure
  • fysiotherapie
  • uitvaartcentrum
  • winkel

Wilt u meer weten?

We helpen u graag met vragen over woonzorgcentrum Talma Hiem.

Woonzorgcentrum Talma Hiem
Talma Park 1
8561 DD Balk
T 0514 - 60 88 00
F 00514 - 60 88 50
talmahiem@hofenhiem.nl

Activiteiten
Alle senioren uit Balk en omgeving kunnen meedoen aan activiteiten in Talma Hiem. Zo kunt u langskomen voor een warme maaltijd van drie gangen, voor handwerken, of voor de spelmiddagen. De activiteitenbegeleiders ontvangen u met open armen.