Aanleunwoningen en appartementen

Veel mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Maar het is ook prettig om zorg dichtbij te hebben wanneer dat nodig is. Daarom zijn de meeste appartementen gelegen nabij onze woonzorgcentra. U hoeft niet ver te lopen om mee te doen aan onze activiteiten of een keer in het restaurant te eten. En met personenalarmering zijn we snel bij u met de nodige hulp.

Toewijzingscriteria
Voor al onze aanleunwoningen is sprake van een toewijzingscriteria.

Woningzoekenden (65+) met een langdurige zorgvraag krijgen voorrang boven woningzoekenden zonder zorgvraag. Er is sprake van een langdurige zorgvraag wanneer u een geldige indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) voor de Wet Langdurige zorg (Wlz) of wijkverpleging ontvangt. De Wlz indicatie geeft recht op opname in een woonzorg-centrum, een persoonsgebonden budget of Wlz zorg thuis. Wlz zorg thuis krijgt u middels het Modulair Pakket Thuis (MPT) of een Volledig Pakket Thuis (VPT). De van toepassing zijnde indicatie kunt u aangeven wanneer u reageert op een vrijgekomen woning. We vinden het belangrijk dat de beschikbare woning aansluit bij de zorg-vraag van de huurder. Dit ter beoordeling van Zorggroep Hof en Hiem.

Wanneer er geen woningzoekenden met een zorgvraag op een vrijkomende woning of appartement reageren hanteren we het moment van inschrijving. Een eerdere inschrijving gaat voor op een latere inschrijving. Ingeval er sprake is van een inschrijving op dezelfde datum wordt de toewijzing door loting bepaald.

Zorggroep Hof en Hiem verhuurt acht woningen aan het Talma Park in Balk. Er zijn drie verschillende typen woningen. Bij elke woning gaat het om een woonkamer, één slaapkamer, badkamer, berging en zolderberging (bereikbaar via een vlizotrap). De woningen zijn de afgelopen jaren grondig gerenoveerd en zijn uitgerust met een nieuwe badkamer en keuken. Daarnaast hebben alle woningen ons eigen alarmeringssysteem gekoppeld aan de Thuiszorg van Hof en Hiem Balk. Doormiddel van een pols- of halszender kunt u doorlopend gebruik maken van het alarmeringssysteem in uw gehele woning.

De plattegrond van het Talma Park vindt u  hier. 

De thuiszorg wordt verzorgd door Hof en Hiem Thuiszorg team Balk.

Zorggroep Hof en Hiem verhuurt zeventien appartementen aan de Wiepke Hofstraat. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Het gaat om twee éénpersoons- en vijftien twee persoonsappartementen voorzien van slaapkamer, woonkamer, badkamer, aparte keuken, berging en balkon.

De plattegrond van de eerste verdieping vindt u hier.  Voor de plattegrond van de tweede verdieping kunt u op deze link klikken: Plattegrond tweede verdieping.

De thuiszorg wordt verzorgd door Hof en Hiem Thuizorg team Lemmer.

 

De appartementen aan de Boeresingel zijn Sociale Huurwoningen. Bij elke toewijziging wordt er een inkomenstoets gedaan.
Hof en Hiem verhuurt 36 appartementen aan de Boeresingel. De appartementen bevinden zich in het zogenaamde “tweede hof” achter Vegelin State en zijn gevestigd op de begane grond, eerste, tweede en derde verdieping. Het gaat om twee- of driekamerappartementen met een badkamer, apart toilet, berging en loggia of balkon. U vindt een overzicht van de appartementen via deze link. Daarnaast hebben alle woningen ons eigen alarmeringssysteem gekoppeld aan de Thuiszorg van Hof en Hiem Joure. Door middel van een pols- of halszender kunt u doorlopend gebruik maken van het alarmeringssysteem in uw gehele woning.

De thuiszorg wordt verzorgd door Hof en Hiem Thuiszorg team Joure.

 

 

Wegens grote belangstelling is inschrijving voor appartementen woon- zorgcomplex De Werf Joure tijdelijk niet mogelijk.

Hof en Hiem verhuurt zeventien appartementen in vijf verschillende types. Deze appartementen bevinden zich op de eerste, tweede, derde en vierde verdieping met een parkeergarage onder het complex. Een overzichtelijke plattegrond van de appartementen vindt u hier.

De thuiszorg wordt verzorgd door Hof en Hiem Thuiszorg team Joure.

Yn ʼe Doarpsfinne is een kleinschalig appartementencomplex met twintig huurappartementen op de begane grond en eerste etage. De driekamerappartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een berging en balkon/terras. Het complex heeft een prachtige binnentuin, een recreatiezaal met biljarttafel, een jeu de boulesbaan en een hobbyruimte. Een overzicht van de appartementen van Yn 'e Doarpsfinne vindt u hier.

Heeft u vragen over de thuiszorg in Yn’e Doarpsfinne? Neemt u dan gerust contact op met Hof en Hiem Thuiszorg team Joure via het telefoonnummer 06 - 46 10 38 96.

Parkflat Stadsfenne is een serviceflat in Sneek met circa 100 appartementen. De Parkflat staat in de aantrekkelijke wijk Stadsfenne met vrij uitzicht over Sneek en omgeving. De Parkflat heeft in Stadium een nieuwe eigenaar gevonden die het gebouw grondig zal renoveren en klaar maken voor een duurzame toekomst. Hof en Hiem biedt alle diensten en zorg aan in de Parkflat. Zo beschikt u in de Parkflat onder meer over een receptie, restaurant, winkeltje en wasserette. Er is 24 uur per dag zorg ter beschikking. Verder heeft de Parkflat een heerlijke tuin en dakterras met een geweldig uitzicht op het Sneekermeer.

De thuiszorg wordt verzorgd door Hof en Hiem Thuiszorg Parkflat Sneek.

Wilt u meer informatie over huren in de Parkflat of bent u geïnteresseerd in een rondleiding? Dan kunt u terecht op de website van Parkflat Stadsfenne: www.parkflatstadsfenne.nl.

Contact

Heeft u een vraag over het huren van een woning bij Zorggroep Hof en Hiem?
Neem dan contact op met onze afdeling verhuur via:
T. 0513 - 43 30 30
verhuur@hofenhiem.nl
Wij helpen u graag.