Doniahiem

Woonzorgcentrum Doniahiem in Sint Nicolaasga bruist van activiteiten, dat proeft u al meteen bij binnenkomst. Tegelijk biedt Doniahiem dat vertrouwde thuisgevoel voor iedereen die in Doniahiem woont of te gast is.

Doniahiem heeft een eigen keuken waar met hart en ziel iedere dag heerlijke maaltijden worden bereid. Logisch dat we u graag welkom heten in ons gezellige restaurant. Net als de andere bewoners, uw familie, vrienden, kennissen en inwoners van Sint Nicolaasga en omgeving.

In Doniahiem wonen 60 bewoners. Naast het woonzorgcentrum heeft Doniahiem een kleinschalige woonvorm, genaamd Ús Hiem, waar zeven dementerende ouderen wonen. Zij kunnen onder andere gebruikmaken van de speciaal voor hen ingerichte belevingsgerichte tuin.

Gastvrijheidszorg
”Voor ik hier kwam wonen at en dronk ik niet genoeg. Nu ga ik iedere dag naar het restaurant. Het is hier heerlijk. Ik eet best langzaam en ik zit er vaak nog als ze al aan het opruimen zijn. Maar dat is niet erg, dan geven ze me vaak een kopje koffie. Ze zijn hier zo gastvrij!”
mevrouw Bijlsma, bewoner Doniahiem

Faciliteiten

  • café met bar
  • seniorenrestaurant
  • keuken
  • bibliotheek
  • computerhoek
  • winkel
  • fysiotherapie

Wilt u meer weten?

We helpen u graag met vragen over woonzorgcentrum Doniahiem.

Woonzorgcentrum Doniahiem
Stationsstraat 1
8521 JT Sint Nicolaasga
T 0513 - 43 15 55
F 0513 - 43 22 40
doniahiem@hofenhiem.nl

Activiteiten
Naast hartelijkheid kunnen de bewoners van Doniahiem ook genieten van een zeer uitgebreid en gevarieerd activiteitenaanbod. Door de vele activiteiten en evenementen is het bruisend en levendig in het woonzorgcentrum. We leggen ons oor te luisteren bij de bewoners. Als zij graag bepaalde hobby’s uitoefenen, doen we ons uiterste best om hieraan aandacht te besteden in onze activiteiten.