Vakantiewerk

Klopt jouw hart voor de zorg?

 

… en zoek jij een afwisselende, flexibele en vooral zinvolle vakantiebaan? Dan zijn wij voor de komende zomervakantieperiode op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk enthousiaste mensen die het beste uit zichzelf halen voor onze bewoners/cliënten in onze woonzorgcentra, bij kleinschalig wonen en in de thuiszorg.

Volg je een zorgopleiding op mbo-óf hbo niveau (voor de thuiszorg mbo-4 of hbo 3 of 4) en wil je tijdens de vakantieperiode graag ervaring opdoen en een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen? Ben je daarnaast ook nog minimaal drie aaneengesloten weken beschikbaar? Dan kun je op één van onze locaties aan de slag in de zorg.

Wij zoeken vakantiemedewerkers voor de functies:

  • assistent verzorgende
  • verzorgende IG
  • helpende
  • woonbegeleider verzorgende (IG)
  • woonbegeleider helpende
  • medewerker zorgondersteuning

Lees hier de functiebeschrijvingen.

Tegenover jouw werkzaamheden staat een goed salaris, eventuele onregelmatigheidstoeslag en een reiskostenvergoeding.

Aanmelden voor vakantiewerk

Meld je voor vakantiewerk snel aan via het aanmeldformulier. Je kunt reageren tot 1 mei 2018. Heb je vragen? Neem dan contact op met Esther Boersma-Bosma via telefoonnummer 0513 – 43 30 30.

NB: De veiligheid van cliënten staat voorop. Ben je aangenomen? Dan moet je in het bezit te zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). De kosten voor het verplicht aanvragen van een VOG worden vergoed door Zorggroep Hof en Hiem.