Speeddates 20 oktober

Coronaproof de zorg ontdekken!

Dinsdag 20 Oktober 2020 openen wij digitaal onze deuren tijdens de speeddatedag. I.v.m. de ontwikkelingen op het gebied van COVID-19 doen wij dat dit jaar digitaal. Dat wil zeggen telefonisch of via een video-gesprek. Over hoe je je hiervoor aan kunt melden, leggen we verderop in dit bericht uit.

Ouderen zijn bij Zorggroep Hof en Hiem van harte welkom voor goede zorg. Deze zorg kan variëren van lichte tot complexe zorg. We bieden deze zorg zowel binnen als buiten onze levendige woonzorgcentra, dus ook bij de cliënten thuis. We staan naast de bewoner en cliënt en luisteren naar wat zij nodig hebben. We zetten ons elke dag in om bewoners en cliënten zoveel mogelijk zichzelf te kunnen laten zijn.

Voor onze woonzorglocaties, Thuiszorg en zelfsturende teams kleinschalig wonen zijn we regelmatig op zoek naar verzorgenden IG en verpleegkundigen. Heb je nog geen diploma als verzorgende IG of wil je je om- of bijscholen? Geen nood, wellicht biedt de inservice-opleiding van Hof en Hiem hierbij uitkomst. Het kan natuurlijk ook zijn dat je alvast aan het oriënteren bent naar een vakantiebaan. In al deze gevallen nodigen we je heel graag uit om je aan te melden voor de digitale speeddate. Laagdrempelig en vertrouwd.

Aanmelden speeddates

Het enige dat je hiervoor moet doen is je via vacature@hofenhiem.nl aan te melden. Vermeld hierbij duidelijk de volgende gegevens:

  • Voornaam en achternaam
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • Naar welke locatie of team thuiszorg of kleinschalig wonen je voorkeur uitgaat
  • Gewenste functie

En stuur even je CV mee, zodat wij ons nog beter op de speeddate met jou kunnen voorbereiden!