Speeddatedag 28 oktober

Donderdag 28 Oktober 2021 openen wij onze deuren tijdens de speeddatedag. Een evenement wat speciaal georganiseerd wordt voor (toekomstige) zorgprofessionals die willen kennismaken met Zorggroep Hof en Hiem. We ontmoeten je graag op één van onze locaties maar een telefonische speeddate of een videogesprek behoort ook tot de mogelijkheden.

Over Zorggroep Hof en Hiem
Als ouderenzorgorganisatie staan we voor goede zorg. Deze zorg kan variëren van lichte tot complexe zorg. We bieden deze zorg zowel binnen als buiten onze levendige woonzorgcentra, dus ook bij de cliënten thuis. We staan naast de bewoner en cliënt en luisteren naar wat zij nodig hebben. We zetten ons elke dag in om bewoners en cliënten zoveel mogelijk zichzelf te kunnen laten zijn.

Werken bij ons!
Voor onze woonzorglocaties, thuiszorg en zelfsturende teams kleinschalig wonen zijn we regelmatig op zoek naar verzorgenden IG en verpleegkundigen. Heb je nog geen diploma als verzorgende IG of wil je je om- of bijscholen? Geen nood, wellicht biedt één van de opleidingstrajecten van Zorggroep Hof en Hiem hierbij uitkomst. Het kan natuurlijk ook zijn dat je alvast aan het oriënteren bent naar een vakantiebaan. In al deze gevallen nodigen we je heel graag uit om je aan te melden voor de digitale speeddate.

Aanmelden
Via onderstaande button kun je je aanmelden voor een speeddate op de locatie van jouw keuze. We vragen je ook om aan te geven over welk onderwerp je graag zou willen speeddaten zodat we je aan de juiste collega kunnen matchen. Nadat je jouw aanmelding hebt verzonden wordt er per mail contact met je opgenomen over wanneer jouw speeddate met ons is ingepland. We zien je graag donderdag 28 oktober tijdens de speeddate!