Ontdek de zorg in een authentieke vw bus bij Zorggroep Hof en Hiem

  • Nieuws – 15 maart 2022
  • Communicatie

Maandag 14 tot en met zaterdag 19 maart is de Ontdek de zorg week bij Zorggroep Hof en Hiem. In twee unieke VW bussen rijden onze collega’s naar verschillende locaties in de gemeente De Fryske Marren én in Sneek. Op de locaties kunnen belangstellenden speeddaten met onze zorgmedewerkers over het werken en leren in de ouderenzorg.

Ontdek de Zorg

Elk jaar vindt landelijk de Ontdek de zorg week plaats. Deze week is georganiseerd om belangstellenden te informeren en enthousiasmeren voor werken en leren in de zorg. Ook Zorggroep Hof en Hiem doet mee! Tijdens deze week staan onze zorgmedewerkers klaar om met belangstellenden te speeddaten en hen te inspireren voor een baan of leer- en werktraject in de ouderenzorg.

Hof en Hiem in unieke VW bus

Vanwege de situatie rondom corona zijn we als zorgorganisatie nog steeds extra voorzichtig en nemen wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen in acht. Daarom is er ‘out of the box’ gedacht. Als deelnemers van de Ontdek de zorg week namelijk niet naar Zorggroep Hof en Hiem kunnen komen, dan komt Zorggroep Hof en Hiem wel naar hen toe! Dit doen wij met twee authentieke VW bussen waarmee we naar verschillende locaties in de Fryske Marren en Sneek gaan. Ter plekke kunnen de deelnemers met onze zorgmedewerkers speeddaten en vragen stellen over de praktijk. Hiermee kan men informatie opdoen om een stap te zetten naar een carrière in de zorg.

Zie ook www.hofenhiem.nl/ontdek-de-zorg-bij-zorggroep-hof-en-hiem/