Coronavirus

Informatiepagina maatregelen coronavirus

We doen er alles aan om het coronavirus buiten de deuren van ons woonzorgcentra en kleinschalig wonen te houden om onze bewoners, cliënten en medewerkers te beschermen.

Veelgestelde vragen
Helpen bij Hof en Hiem tijdens corona


Al onze locaties zijn gesloten voor bezoekers

Zorggroep Hof en Hiem volgt de landelijke richtlijnen. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om op bezoek te komen. Mocht er onder bepaalde uitzonderlijke omstandigheden worden besloten dat bezoek toegelaten wordt, dan gebeurt dit onder strikte hygiënemaatregelen. De gezondheid van uw naaste en die van de andere bewoners en onze zorgmedewerkers zijn op dit moment het belangrijkst. Tot in elk geval 28 april geldt onderstaande:

  • Het bezoeken van onze locaties is niet meer toegestaan (uitgezonderd aan bewoners in de palliatieve fase)
  • De restaurants op de locaties zijn alleen geopend voor bewoners.
  • Vrijwilligers doen tijdelijk geen vrijwilligerswerk op de locaties (op enkele uitzonderingen na).
  • Dagbesteding is dicht.
  • Externe leveranciers zoals de kapper, pedicure en tandarts komen niet op de locatie. Mocht het echt noodzakelijk zijn in verband met pijn of ongemak dan is een bezoek van de tandarts uiteraard wel mogelijk.

De maatregelen zijn ingrijpend, voor zowel onze kwetsbare bewoners, hun familie en onze zorgprofessionals. Wij maken ons sterk om deze periode zo goed als mogelijk te laten verlopen.

Contact met uw naaste
We willen het graag mogelijk maken om contact te houden met uw naaste. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld per post iets op te sturen naar de locatie waar uw naaste woont. We zijn achter de schermen ook druk bezig om beeldbellen mogelijk te maken. Als dit gerealiseerd is wordt er met u als eerste contactpersoon contact opgenomen.

Meer informatie
We volgen de richtlijnen van RIVM en de GGD. We begrijpen heel goed dat deze maatregelen voor iedereen ingrijpend zijn. We proberen daarmee ieders gezondheid zo goed mogelijk te beschermen. We hopen op uw begrip en medewerking. Voor meer informatie verwijzen we u naar de veelgestelde vragenHeeft u specifieke vragen dan kunt u terecht bij onze locaties.

woonzorgcentrum Talma Hiem 0514 – 60 88 00
woonzorgcentrum Suderigge 0514 – 56 16 45
woonzorgcentrum Vegelin State 0513 – 41 25 69
kleinschalig wonen Us Hof in Vegelin State 0513 – 48 10 45 
woonzorgcentrum Doniahiem en kleinschalig wonen Us Hiem 0513 – 43 15 55
kleinschalig wonen Cornelia Hoeve 0514 – 56 89 98
kleinschalig wonen De Werf 0513 –  48 10 46