Coronavirus

Informatiepagina maatregelen coronavirus

Zorggroep Hof en Hiem volgt de landelijke richtlijnen. Op dinsdag 19 mei is tijdens de persconferentie aangekondigd dat de bezoekersregeling kan worden versoepeld vanaf 25 mei. Alle eerste contactpersonen krijgen per mail of post een brief toegestuurd met alle informatie. Informatie over de bezoekersregeling bij Hof en Hiem is ook te vinden onder veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen
Helpen bij Hof en Hiem tijdens corona

Verdere maatregelen
In elk geval tot 15 juni 2020 geldt onderstaande:

  • De restaurants op de locaties zijn alleen geopend voor bewoners.
  • Vrijwilligers doen tijdelijk geen vrijwilligerswerk op de locaties (op enkele uitzonderingen na).
  • Dagbesteding is dicht.
  • Externe leveranciers zoals de kapper, pedicure en tandarts komen niet op de locatie. Mocht het echt noodzakelijk zijn in verband met pijn of ongemak dan is een bezoek van de tandarts uiteraard wel mogelijk.

De maatregelen zijn ingrijpend, voor zowel onze kwetsbare bewoners, hun familie en onze zorgprofessionals. Wij maken ons sterk om deze periode zo goed als mogelijk te laten verlopen.

Contact met uw naaste
We willen het graag mogelijk maken om contact te houden met uw naaste. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld per post iets op te sturen naar de locatie waar uw naaste woont. Inmiddels is ook beeldbellen gerealiseerd. U kunt bij de locatie informeren wie u daarvoor kunt benaderen.

Meer informatie
We volgen de richtlijnen van RIVM en de GGD. We begrijpen heel goed dat deze maatregelen voor iedereen ingrijpend zijn. We proberen daarmee ieders gezondheid zo goed mogelijk te beschermen. We hopen op uw begrip en medewerking. Voor meer informatie verwijzen we u naar de veelgestelde vragen boven aan deze paginaHeeft u specifieke vragen dan kunt u terecht bij onze locaties.

woonzorgcentrum Talma Hiem 0514 – 60 88 00
woonzorgcentrum Suderigge 0514 – 56 16 45
woonzorgcentrum Vegelin State 0513 – 41 25 69
kleinschalig wonen Us Hof in Vegelin State 0513 – 48 10 45 
woonzorgcentrum Doniahiem en kleinschalig wonen Us Hiem 0513 – 43 15 55
kleinschalig wonen Cornelia Hoeve 0514 – 56 89 98
kleinschalig wonen De Werf 0513 –  48 10 46