Stichting vrienden van Hof en Hiem

Vanzelfsprekend zijn cliënten van Hof en Hiem verzekerd van goede zorg. Stichting Vrienden van Hof en Hiem zorgt voor een mooi extraatje. Met de donaties en giften vanuit de stichting worden extra uitjes en activiteiten gefinancierd. Cliënten beleven hierdoor speciale dagjes weg of kunnen gebruik maken van een voorziening in het woonzorgcentrum.

Tovertafels dankzij de stichting

Een mooi voorbeeld van de meerwaarde van de donaties en giften zijn de Tovertafels op alle woonzorglocaties van Hof en Hiem. Een tool waarmee dementerende ouderen gestimuleerd worden tot interactie. Onze cliënten hebben er enorm veel baat bij. Door de bijdragen van Stichting Vrienden van Hof en Hiem kon dit mogelijk worden gemaakt.

Giften zijn aftrekbaar

De stichting is geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Stichtingen met een ANBI-status zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Voor exacte informatie hierover verwijzen wij u graag door naar de Belastingdienst.

Hier vindt u de gegevens die van belang zijn voor de ANBI-status van Stichting Vrienden van Hof en Hiem.