Vegelin State

In zorgcentrum Vegelin State in Joure heeft u volop ruimte om uw leven te leven zoals ú dat wilt. In Vegelin State wonen circa 60 bewoners. Vegelin State is opgebouwd uit een hoofdgebouw - een oude school - met daarachter enkele ‘hoven’. In het eerste hof, direct achter het hoofdgebouw met de centrale voorzieningen, zijn 45 intramurale appartementen en 12 appartementen kleinschalig wonen voor mensen met dementie gesitueerd. Ús Hof biedt naast de appartementen twee woonkamers voor elk zes senioren met dementie. Het tweede hof biedt plaats voor 48 sociale huurappartementen (mensen met een zorgindicatie krijgen in het merendeel hiervan voorrang) en 14 eengezinswoningen (koop).

Een nieuwe vertrouwde omgeving

“Het is een hele stap om uw vertrouwde woning achter te laten en te verhuizen naar een zorgcentrum. Daarom heeft u als bewoner maximaal de ruimte om uw eigen leefsfeer te creëren. U leeft in deze appartementen in een veilige woonomgeving, waarbij uw privacy optimaal wordt gerespecteerd.”
locatiemanager Miranda Hobo

Eet u een hapje mee?

In het restaurant van Vegelin State kunt u gezellig mee-eten. Dat geldt niet alleen voor bewoners, maar voor alle senioren van Joure. Het is een fijne manier om de maaltijd nuttigen. Want samen eten is prettiger dan alleen.

Lees meer over ons restaurant

Contact

Zorgcentrum Vegelin State
Harddraversweg 4
8501 CM Joure

T 0513 - 41 25 69
F 0513 - 48 10 44
E vegelinstate@hofenhiem.nl