Doniahiem

Wie zorgcentrum Doniahiem in Sint Nicolaasga binnenstapt ervaart gelijk de warme sfeer die binnen de locatie heerst. U bent van harte welkom in onze grote zaal 't Anker voor een vers kopje koffie of thee. In Doniahiem wonen 60 bewoners en naast het zorgcentrum staan 25 aanleunwoningen. Doniahiem heeft ook een vleugel waar zeven mensen met dementie in een kleinschalige woonvorm wonen; Ús Hiem. Deze vleugel grenst aan een speciaal voor hen ingerichte belevingsgerichte tuin.

Gemoedelijke sfeer

"Een gemoedelijke sfeer, waarin vriendelijkheid en klantgerichtheid goed naar voren komen. Service staat hoog in het vaandel bij Hof en Hiem. Ook de ‘volksaard’ van de medewerkers speelt hierbij een belangrijke rol: de mensgerichte benadering is bijna een tweede natuur.”

locatiemanager Klaas Oppedijk

Activiteiten

Naast hartelijkheid kunnen de bewoners van Doniahiem ook nog genieten van een zeer uitgebreid en gevarieerd activiteitenaanbod. Door de vele activiteiten en evenementen is het bruisend en levendig in het zorgcentrum. We leggen ons oor te luisteren bij de bewoners. Als zij graag bepaalde hobby's uitoefenen, doen we ons uiterste best om hieraan aandacht te besteden in onze activiteiten.

> bekijk de activiteitenkalender

Contact

Zorgcentrum Doniahiem
Stationsstraat 1
8521 JT Sint Nicolaasga

T 0513 - 43 15 55
F 0513 - 43 22 40
E doniahiem@hofenhiem.nl