Kwaliteit

HKZ-certificaat

De stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) onderzoekt of een zorgorganisatie de zaken intern goed op orde heeft, de cliënt centraal stelt en voortdurend en systematisch werkt aan verbetering en verbreding van aanbod. Hof en Hiem heeft dit keurmerk voor alle zorgcentra sinds 2004.

HKZ

IGZ

De Inspectie voor de Gezondheidszorg IGZ controleert of zorgorganisaties garant staan voor veilige, effectieve en patiëntgerichte zorg. De IGZ-beoordelingsrapporten melden onder meer dat de werkprocessen bij Hof en Hiem helder en inzichtelijk zijn, dat er in onze organisatie veel aandacht wordt geschonken aan kwaliteitsbeleid en dat het duidelijk is dat binnen Hof en Hiem het belang van de cliënt centraal staat.

Veilig voedsel

Sinds oktober 2008 zijn alle keukens van Hof en Hiem gecertificeerd door de Stichting Veiligvoedsel.nl. Met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,4 staan de keukens meer dan garant voor niet alleen lekker, maar ook veilig eten. De auditoren van Veilig Voedsel keren jaarlijks terug om de keukens te beoordelen.

stickers_veilig-eten-200x300